Megszületett az Ice pár

Korea „királynője” Kim Yuna (24) rengeteg rajongó szívét töri össze azzal, hogy egyértelműen kiderült: randizik a jégkorongozó Kim Won Junnal (30).

 

 

 

 

 

 

A Dispatch közölt fotókat róluk edző ruhában, miközben fogják egymás kezét. A jelentések szerint szoros kapcsolatot ápolnak, mivel iskolatársak egy koreai egyetemen, sőt kedvenc tevékenységüket is megosztják egymással, így ugyanazon jégpályán edzenek.

Annak ellenére, hogy a különböző az időbeosztásuk Yuna és Won mindig találnak elegendő időt, hogy találkozzanak és támogassák egymást. A Dispatch tavaly augusztus óta fedezi Kim Yuna felkészülését az olimpiára, tanúja volt annak, hogy Kim Won Jun a születésnapján randevúra vitte Yuna-t szeptember 5-én, hogy nyilvánvalóan együtt ünnepeljenek. A jég szerelmesei csupán csak kétszer tudnak találkozni egy hónapban az időbeosztásuk miatt. A fényképek kapcsán a hírt, hogy a két fiatal randiznak Kim Yuna oldalán megerősítették.

Az All That Sports sajtóközleményében elmondta: “Az újságcikkek jelentései igazak.”
Kim Won Jun is elismeri, hogy a hírek tényeken alapulnak.

A cégek szerint Kim Yuna  és Kim Won Jun 2012 júliusában találkoztak az egyetemem és azóta komoly érzelmeket táplálnak egymás iránt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez