Krokodilusok közé vetette magát egy öngyilkos nő

Több mint száz krokodil volt abban a medencében ahova a 65 éves nő beugrott Thaiföldön. Nővére szerint az elmúlt napokban depresszióban szenvedett, ezért is mentek egy krokodilus parkba sétálni.

 

 

 

 

 

Bangkok környékén számos olyan magánállatkert van, ahol krokodilusok, vagy épp tigrisek élnek, az idomárok pedig mutatványokkal szórakoztatják a nagyérdemű közönséget.

Például bedobják a fejüket a tigris, vagy a krokodilus torkába. Nem egy baleset következett már be ebből, de ilyen öngyilkosságot még nem jegyeztek fel. Néhányan már estek bele a krokodilusok medencéjébe, de szándékos ugrásra eddig nem került sor.

A rendőrség szerint a biztonsági rendelkezéseket megfelelőképpen betartották a magán állatkertben, amely úgy hirdeti magát Bangkok közelében, hogy Crocodile Wrestling Show / Krokodilus Birkózó Show/. A hírügynökségek ugyanakkor megjegyzik, hogy ezek a magánállatkertek általában nemigen tartják be az előírásokat, és nem megfelelően különítik el a veszélyes állatokat a nézőktől. Sok helyen jelzik is, hogy a nézők a saját felelősségükre kíváncsiskodnak.

Ennek ellenére ezek a magánállatkertek igen népszerűek mind a hazai közönség, mind pedig a turisták körében, akik szívesen fényképeztetik magukat veszélyes állatokkal. A krokodilok közé ugró nő annyira meglepett mindenkit, hogy nem készült fotó róla, már csak azért sem, mert nem a központi medencénél történt az öngyilkos halálugrás, hanem egy távolabbi medencénél, ahol a még nem beidomított krokodilusok töltötték napjaikat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez