Szülési fájdalmat érezhetnek a férfiak is

Azt hiszem mind egyetérthetünk abban, hogy a szülés egy rettenetes fájdalom a nők számára, amit a férfiak nehezen tudnak megérteni. Legalábbis ezt állítják a nők. Kínában viszont a férfiak sem maradhatnak ki ebből.

 

 

 

 

Állítólag sok férfi nem igazán érti meg azt, hogy egy nő min is megy keresztül a szülés során. Ennek a megértésében segít az új szimulátor, mely szó szoros értelmében segít átélni a fájdalmat.

A férfiak mindezt egy egyszerű gép segítségével élhetik át. A kis tapadókorongokat a testre helyezik, majd áramütéseken keresztül a gép olyan erős fájdalmakat generál, mely hasonló mértékű, mint amit a nők élnek át.

A program résztvevői terhes nők párjai, férjei voltak, akik közül többen rettenetes fájdalomról beszéltek. A programot elindító kórház reméli, hogy ezzel több tiszteletet kapnak majd a terhes nők.

„Már az is figyelemre méltó dolog, hogy miután egyesek kipróbálták a gépet és átélték a kínokat, máris sokakat megnevetettek.”

Hogy őszinte legyek szerintem a férfiak is átélhetnek hasonló kínokat. Amikor vesekővel voltak kórházban a nővér a következőt mondta nekem: „Inkább bevállalnék még 3 szülést, minthogy átéljem amit most te.”

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez