Álom – ilyen trendi lakóhajókat dobnak piacra Dubajban

A tervező holland, a vonal öko, a bemutató pedig szeptemberben lesz.

A vízalatti villák után most a víz felszínét vették célba a fejlesztők: lebegő házakat építenek az Emírségeknek. A lakóhajók már a világ sok részén régóta népszerűek. Az ide tervezettek azonban mindent felülírnak. A tervezők tudják, hogy a luxus kötelező és pénz nem akadály.

Egy holland cég, a New Living on Water (NLW) a jövő hónapban áll elő új modelljével, a Cityscape Globallal. Körülbelül 50 millió dolláros forgalomra számít belőle csak az első 12 hónapban, aztán ennek a duplájára a rákövetkező évben – írja a Gulf News.

Valószínűleg ez lesz a sztárattrakciója a szeptember elején tartandó hajószalonnak Dubajban. Mert ott van benne minden, ami trendi: a luxus, a lehetőség a zavartalan magánszférára, a környezetbarátság és a megújuló energia.

cityscape

A lakóhajókat egy luxusszállónál kötik ki, de az még titok, hogy melyiknél.

A holland cég társtulajdonosa, Menno de Roos azt mondja: a legtöbb ember ma túlzsúfolt negyedekben él. Ez nem gond a mindennapokban, de néha nagyon vágynak egy kis magányra, és arra, hogy kapcsolatban legyenek a természettel. Erre kínálnak megoldást.

A dubaji premier után jövőre Mumbai-ban, Abu Dhabiban, Kairóban, Dohában, Dzsiddában, Kuvaitvárosban és Szöulban is bemutatják a Cityscape-et. Környezettudatos, kényelemszerető és magányra vágyó jómódúak nem csak Dubajban vannak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez