Tudományos érvek Kim Kardashian popója mellett

A karcsú derék és a dús keblek régóta ismert férficsalogatók, most ehhez csatlakozott a formás popó és a 45 fokos gerinchajlat is. 300 török férfit faggattak a Bilkent egyetem kutatói Törökországban.

A férfiak mind Kim Kardashian popójáért hevültek, és olyan nőket választottak, akiknek 45 fokos a gerinchajlatuk. De miért? A tudósok szerint a magyarázat borzasztóan egyszerű, és semmi köze a szexhez. Az ősi időkben, amikor az emberiség még gyűjtögető életmódot folytatott, nagyon fontos volt, hogy egy gyermeket váró nő hány hónapot képes dolgozni terhesen is. Akinek hajlékony volt a gerince, sokkal több hónapot tudott vállalni, ezért hasznosabb volt a család és az egész törzs számára. A gerinchajlat jelentősen csökkenti a csípők terhelését, a szülés esetében akár 800%-kal is. Így tehát Kim Kardashian, vagy Jennifer Lopez hajlékony gerince nemcsak azért vonzza a férfiak tekintetét, mert megmozgatja az erotikus fantáziájukat, hanem mert ösztönösen olyan nőket igyekeznek választani, akik jobban viselik a terhességet, mint mások.

A nagy női popó miért oly népszerű a férfi társadalomban? Mert az ott felhalmozódó zsír remekül felhasználható a csecsemők táplálásakor. A DHA sav, mely bőven megtalálható egy formás popó zsír lerakódásában, igen előnyös lehet a csecsemők agyának fejlődésében. Az emberek agya ugyanis a háromszorosára nőtt a történelmi idők során: átlagosan 400 milliliterről 1200 milliliterre. A DHA sav ebben nagy segítség lehet. Egy anya átlagosan fél kilót veszít a súlyából, hogyha maga szoptatja gyermekét. Kim Kardashian dús popója azt  ígéri a férfi társadalomnak, hogy a szoptatásnál nem lesz gond, hiszen van miből leadnia az örmény-amerikai bombázónak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez