Páciense hasában találták meg egy nőgyógyász mobilját?

Állítólag a rezgés és a heveny fájdalom miatt ment a beteg vissza a kórházba, és a röntgen derítette ki, hogy mi került a hasába – írják a jordániai lapok. Az eset az ammáni parlamentig is eljutott. Az ellenzék a kormány lemondását követeli, a kormány szerint a történet kitaláció.

A 36 éves Hanan Karim egészséges, 4 kiló 80 dekás kisfiúnak adott életet Jordánia fővárosában, egy magánklinikán, még április végén. A baba császármetszéssel született. Miután kiengedték őket a kórházból, otthon a család arra lett figyelmes, hogy vibrál az asszony hasa – mesélte jordániai lapoknak a nagymama.

A nőnek közben kibírhatatlan fájdalmai voltak, nem tudott mozogni. Az édesanyja visszavitte az ammáni klinikára, ahonnét röviddel korábban jöttek el. Ott azonban jó ideig semmi nem történt. A nagymama megunta a várakozást, tovább vitte a lányát egy közkórházba. Ahol aztán megröntgenezték, és idegen tárgyat fedeztek fel a hasában. Megműtötték, egy mobiltelefont operáltak ki belőle. Ami csak a császármetszésnél kerülhetett a hasába.

Ez a felvétel nem kifejezetten perdöntő.
Ez a felvétel nem kifejezetten perdöntő.

A botrány egészen az ammáni parlamentig eljutott, a kormány lemondását követelte miatta az egyik képviselő – írja az emírségi Gulf News. Az egészségügyi miniszter szóvivője útján azt tudatta, hogy a történet alaptalan, puszta kitaláció, de azért hozzátette, hogy figyelmesen követik a fejleményeket.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez