A legviccesebb „vietnamiak vs. nap” fotók

Sok helyen a nyár szintén olyan tikkasztó tud lenni, mint nálunk. Azonban Ázsia egyes országaiban még nálunk is nehezebben viselik a meleget, sőt a napfényt. Japánban például esernyővel védekeznek a napsugarak ellen, Vietnamban pedig ennél sokkal elképesztőbb módszerek is vannak.

Kínában az emberek hűvös barlangokba vonulnak, Japánban esernyő alá, vagy vödröket izzadnak tele. Az emberek Vietnamban pedig kétségbeesetten próbálnak elrejtőzni valami alá az erős napfény elől a nagy nyári melegben. Az ilyen próbálkozások eredményeztek néhány igen érdekes, vicces fotót. Az összeállítás a VietnamNet gyűjteménye, amit kiválóan bemutatja, hogy hogyan kezelik a vietnamiak ezt a helyzetet.

A hőmérséklet egyébként Vietnamban június-júliusban 30 fok körül mozog, ami nem pokoli, de ezzel együtt szélsőséges szubtrópusi páratartalom a jellemző. Az országban tehát ilyenkor olyan, mintha mindenki a zsebében cipelné a nap olvadt magját, így aztán a helyiek igyekeznek mindent bevetni, hogy legalább egy kicsit elhárítsák a hőt.sun2 sun3 sun4 sun5 sun6 sun7 sun8 sun9 sun10 sun11 sun12 sun13 sun14 sun15 sun16 sun17 sun18

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez