Sandra Bullock lenyúlta George Clooney szerepét

Egyszerűen rávette az illetékeseket, hogy írják át a férfi karaktert nőire.

Our Brand is Crisis. Vagyis Védjegyünk a válság. Ez a címe a készülő filmnek,  amelynek főszereplője egy politikai tanácsadó. Aki eredetileg férfi lett volna, és a karaktert Georg Clooney-nak szánták a producerek. Sandra Bullock azonban megdumálta őket, hogy változtassanak egy kicsit. Legyen inkább nő a tanácsadó, aki már nyugalmazta magát, ám most visszatér, hogy egy nagyon-nagyon gyűlölt bolívia elnöknek segítsen az újraválasztási kampányában. A tét az, hogy mit hoz a konyhára az észak-amerikai választási stratégia Dél-Amerikában.

Így aztán hosszú barátság ide, jó kapcsolatok oda, Bullocké lett a szerep. A színésznő egy interjúban azt mondta: annyira nagyon akarta, hogy nem volt más választása. Mert kevés olyan karakter van, ami ennyire lázba hozná. Jane “Calamity” Bodine (így hívják a filmbéli politikai tanácsadót) rengeteg megbocsáthatatlan dolgot tesz, de mégis érte fognak szurkolni a nézők.

De azért attól nem kell félni, hogy vége a jó viszonynak a két hollywoodi sztár között. A filmet, másokkal együtt mindketten producerként (is) jegyzik. Az amerikai premier október 30-án lesz, a magyarországiról még nem találtunk adatot.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez