Kemény családi csata Robin Williams örökségéért

Hollywood sztárja múlt augusztusban lett öngyilkos kaliforniai házában, melyet harmadik feleségére hagyott. Minden más a három gyerek öröksége, akik a két előző házasságból származnak. A gyerekek most késhegyig menő harcot folytatnak a mostohamama ellen.

A harmadik feleség, Susan Schneider Williams azt kérte a bíróságtól, hogy a kaliforniai ház fenntartási költségeit az örökségből fedezzék. Ezen a három gyerek: Zac, Zelda és Cody felháborodtak. Megindult a harc. Most már mindenen vita van. A családi fotóktól kezdve azokig a biciklikig, melyekkel Robin Williams bekarikázott a hollywoodi stúdiókba, illetve a vége felé az alkohol, és kábítószer elvonó központokba. A végrendelet úgy szól, hogy a ház és minden, ami a házban van a harmadik feleség öröksége. De a híres kerékpárok a házon kívül voltak, így hosszú vitára lehet számítani a fiatalon elhunyt sztár harmadik neje és három gyermeke között.

Robin Williams, aki Oscar díjat kapott a Good Will Hunting című filmért 1998-ban, haláláig dolgozott. Filmjei tehát most is ott vannak a mozikban. Csakhogy nem hagyott maga után jelentős vagyont. Valószínűleg sokba került a két válás, az alkohol és a kábítószer. Mind özvegye, mind az előző két házasságból származó három gyermeke viszont abból akar megélni, amit Robin Williams örökül hagyott. Így akár újabb hollywoodi film is készülhetne abból, hogy miképp öli egymást Robin Williams özvegye és a három gyerek az örökségért a bíróság előtt Kaliforniában.

(Fotó:GettyImages)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez