Vibrátorokkal a fegyverek ellen

A Texasi Egyetem diákjai rendhagyó módon tiltakoznak a fegyverviselés és a szexualitás elnyomása ellen. Jövő augusztusban feltehetőleg több ezren menetelnek majd vibrátorokkal felszerelkezve.

Az egész azzal kezdődött, hogy 2016. augusztusától olyan törvény lép életbe, mellyel a megfelelő engedéllyel rendelkező diákok magukkal vihetik fegyvereiket az iskola területére. Ez már önmagában is rengeteg kérdést vet fel, hiszen egyre több a lőfegyverrel elkövetett gyilkosság, sok esetben valamilyen oktatási intézményben.

Jessica Jin, az esemény szervezője azonban arra is fel akarja hívni az emberek figyelmét, hogy micsoda ellentmondás van a szabályzatban. Ugyanis a fegyverviselés legális lesz, azonban például egy vibrátort továbbra is tilos magunkkal vinniük az egyetemre. Tehát ha egy emberi élet kioltására több mint alkalmas pisztolyt, és egy többnyire ártatlan műpéniszt viszünk magunkkal órára, akkor a szabályok szerint csak az utóbbi miatt kerülhetünk bajba, az ugyanis “obszcénnek” minősül.

Így aztán nemcsak a diákok testi épségét veszélyeztetik, hanem a szexuális szabadságát is korlátozzák a törvényhozók.

A tervezett tiltakozás akkora felháborodást keltett bizonyos körökben, hogy a szervezőt többen megfenyegették miatta. “Elképesztő, hogy mennyire felháborítja az embereket, ha valaki egy műpéniszt akar magával vinni az iskolába” – mondja Jin.

Fotó: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez