Csak csajoknak! Íme, a Dolce&Gabbana új abaja-kollekciója

A ruhák 2016 tavaszára és nyarára készültek. A világ egyik vezető divatháza, a Dolce & Gabbana újra nyit a Közel-Kelet felé.

Lenyűgözi a Közel-Kelet – mondta már többször is Stefano Gabbana, a világhírű olasz tervezőpáros egyik tagja. Már tavaly nyáron beszélt a libanoni National-nak arról, hogy éppen most fejezett be egy prêt-a-porter kollekciót abajákból és sálakból. Van a ruhákon egy kis csipke, egy kis hímzés, egy kis minta – de egyikből sem túl sok. A kollekciót Dubajban vonultatták fel a hét elején.

dg11

A kollekciót “luxus-fekete” és “homok-bézs” darabok uralják, de feltűnik egy-egy élénkebb szín és minta is: margaréta, citromok, nagy, vörös rózsák. A hosszú ruhák mellett ott vannak az abajához szorosan kapcsolódó sálak is. Ami az anyagokat illeti, elsősorban selyemmel és zsorzsettel dolgoztak a tervezők, akik a tőlük megszokott szicíliai hangulatot is belecsempészték a kollekció darabjaiba. Így fog kezet egymással Kelet és Nyugat a most bemutatott ruhakölteményekben.

dg15

A nyugati divatházak egyre növelik a jelenlétüket a Közel-Keleten: a Chanel Cruise 2015-ös kollekcióját tavaly mutatta be, szintén Dubajban. Ugyancsak 2015-ben jelentkezett az Uniqlo a hidzsábjaival, a H&M pedig muszlim modellt mutatott be fejkendőben “Close the Loop” kampányában, róla akkor ITT írtunk. De most nézzük a Dolce&Gabbana új kollekcióját!

dg5

dg6

dg7

dg8

dg9

dg10

dg12

dg13

dg18

dg17

dg19

dg20

dg21

dg22

Fotók: style.com/arabia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez