Whoopi Goldberg beszáll a marihuána-bizniszbe

Az Oscar-díjas amerikai színésznő azzal indokolta a döntését, hogy termékeivel a menstruációs fájdalmakat szeretné csökkenteni. Goldberg egyébként bevallotta, hogy ő is szokott fűvet szívni, és gyakran iszik marihuánából készült teákat hasonló célból.

A 60 éves színésznő az USA Today napilapnak számolt be terveiről. Elmondta, hogy hamarosan saját céget és marihuánaültetvényt fog létrehozni partnerével, hogy különböző termékeket állítsanak elő. Ezek mind marihuánából készülnek majd, főként nők számára. Üzleti szándékük rendkívül komoly, és semmit sem akarnak elhamarkodni, nem akarnak ugyanis nevetség tárgyai lenni – tette hozzá.

Amsterdam-420-cannabis-products-window

A színésznő egyébként soha sem tagadta, hogy használt és használ mind a maig napig marihuánát. Vállalkozásának célja pedig az, hogy segítsen az embereken, főleg azokon, akik komoly fájdalmakkal küzdenek. Goldberg egyébként mindig is azt hirdette, hogy a marihuánát teljes mértékben legalizálni kéne. Szerinte ugyanis rengeteg dologra fel lehet használni. Ő például gyakran fordul a marihuánaolajhoz, hogy azzal csökkentse fejfájását.

Goldberg beszámolt az általa megálmodott termékcsaládról is. Elsősorban marihuánából készült édességeket, tusfürdőket, teákat, tinktúrákat és különböző balzsamokat szeretne előállítani, természetesen a saját ültetvényén termesztett marihuánából. Arról azonban még nem szólt egy szót sem, hogy termékei mikor kerülnének kereskedelmi forgalomba. Mint mondta, megfontoltan és óvatosan fognak belépni a bizniszbe, hogy komolyan vegyék őket.

Kép:eurweb.com/wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez