Meztelenül a tengerparton – ezek a legjobb nudista strandok Európában

Akik fürdőruha nélkül élvezik a nyaralást, sok helyszín közül választhatnak szerte Európában. Vannak azonban ikonikus strandok, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni.

Akik fürdőruha nélkül élvezik a nyaralást, azok a legtöbb strandon még nem meztelenkedhetnek, hiszen előírás a fürdőruha és bikini viselése a világ legtöbb pontján. Európa több országában vannak azonban olyan ikonikus nudista strandok, ahol el lehet dobni a bikinit, és büntetlenül, a maguk teljes természetességében mozoghatnak a naturisták akár egy teljes partszakaszon. Idén is sokan választották ezt a nyaralási formát.

Kokkini Ammos – Kréta, Görögország

A 60-as években európai hippik tanyája volt az okkersárga homokjáról és szikláiról ismert strand, 20 percre Matalától. Szék- és napernyőbérléssel és a Yiannis nevű kis bárral várják a nudistákat, akik itt teljes nyugalomban élvezhetik a meztelenséget a természet lágy ölén, Kréta déli részén.

000greece

Platja des Cavallet – Ibiza, Spanyolország

A több részre osztott strand Ibiza legdélebbi pontján helyezkedik el, a Földközi-tenger partján. Az egyik oldalon egy beach club kapott helyet, ahol örömmel várják az LMBTQ közösség tagjait, a másik részen pedig a sima nudista strand van, ahol a bulizás jegyében meztelenkedhetnek a turisták. A rózsaszín flamingók színesítik tovább a képet, akik szintén jól érzik magukat Ibizán.

000ibiza

Cap d’Agde, Fraanciaország

Az ikonikus nudista falut, Cap d’Agde-ot Dél-Franciaországban “meztelen városként” is emlegetik, hiszen ez a világ legnagyobb ruha nélküli települése, ahol a szezonban 40.000 ember is megfordul naponta. A látogatók mindenhol sétálhatnak meztelenül a strandokon kívül is. Így nem meglepő, hogy az éttermekben, boltokban, a postán, a bankokban is meztelen nők, férfiak és gyerekek jönnek szembe.

000france

(Visited 13 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez