Pilóta Nélküli Repülők a kínaiak újabb találmánya?

A kínai vállalatok úttörő szerepet vállalnak a pilóta nélküli repülési technológiák terén. Az EH216-S nevű elektromos függőleges fel- és leszálló repülőgép, amelyet egy kínai cég fejlesztett ki, sikeresen tette meg első bemutató repülését utasokkal Abu-Dzabiban. Ez az esemény jelentős mérföldkőnek számít a pilóta nélküli repülési technológiák fejlődésében, és új lehetőségeket nyit meg a légi közlekedésben.

A police drone, or UAV (unmanned aerial vehicle), is on display during the 6th China (Beijing) International Exhibition and Symposium on Police Equipment Anti-Terrorism Technology and Equipment (CIPATE 2017) in Beijing, China, 19 May 2017. A biennial exhibition featuring police equipment and anti-terrorism

A pilóta nélküli repülőgépek használata jelentős hatással lehet a légi szállítás költségeire, hatékonyságára és biztonságára. A technológia előrehaladása mellett azonban fontos figyelembe venni a szabályozási kérdéseket és az etikai aggályokat is, amelyek a pilóta nélküli járművek széles körű alkalmazásával járnak.

Kép forrása :,https://hu.wikipedia.org/wiki/Pil%C3%B3ta_n%C3%A9lk%C3%BCli_rep%C3%BCl%C5%91g%C3%A9p

Forrás : https://www.kinaon.com/Rovid-hirek/Pilota-nelkuli-repuloket-indit-egy-kinai-ceg

(Visited 6 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez