Megölte a fiát, mert túl nagy volt a füle

Törökországban egy asszonyt azzal vádolnak, hogy megfojtotta a tízéves fiát. Állítólag azért, mert nem akarta, hogy a gyerek egy életen át szenvedjen, amiért túl nagy a füle.

A 37 éves Nuray Sacan plasztikai sebészhez vitte nagyfülű kisfiát Ankarában, a Gazi kórházban. Meg is műtötték a gyereket, de az asszony elégedetlen volt az eredménnyel. Attól félt, hogy a fia életét romba döntheti mindaz a megaláztatás, amit az operáció után változatlanul nagy fülei miatt kell majd elviselnie.

Ezért még ott, a kórházban kivitte a gyereket a női mosdóba, és a kendőjével megfojtotta. Távozóban belehajtott a kocsijával egy másik autóba. A mentőautóban vallotta be a gyilkosságot, amikor visszavitték ugyanabba a kórházba. Később azt mondta a rendőröknek: a gyerek mindkét füle még nagyobb lett a műtét után, A kisfiú még csúnyább lett, mint volt, a barátai kicsúfolták volna, és ő meg akarta menteni ettől a szégyentől.

Az operáló orvos szerint teljes siker volt a műtét, a fiú gyógyultan távozott volna, amikor az anya megfojtotta. A Gazi kórház sebészfőorvosa azt nyilatkozta a londoni Daily Mirror-nak: teljesen értetlenül állnak a dolog előtt, nem vették észre, hogy a nőnek mentális problémái lettek volna. Egyben ő is megerősítette, hogy a beavatkozás kitűnően sikerült.

A rendőrség szóvivője csak annyit árult el, hogy egy 37 éves nőt őrizetbe vettek a fia halála miatt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez