A republikánusok vagy a demokraták néznek több pornót?

A politikai választások előtt többen próbálkoznak megjósolni az eredményt. Különféle statisztikák születnek, és ebből a híres Pornhub, a pornó videókat megosztó weboldal sem akart kimaradni. Egy eléggé sajátságos módon próbáltak összefüggéseket keresni a szavazó polgárok politikai beállítottságuk és pornónézési szokásaik között.

A Pornhub szakértői először egy térkép segítségével szemléltették az államok látogatottsági eredményeit az erotikus oldalakon. Aztán minden egyes államhoz hozzárendelték az aktuális politikai képviselőket. Vörös színnel jelölték a republikánusokat és kékkel a demokratákat.

A szexet nézők versenyében 13%-os különbséggel nyertek a demokraták. Nem nagy a különbség, de amíg a republikánus szavazók körében az egy főre jutó erotikus oldal látogatás száma 121, ezzel szemben a demokraták szavazóira 137 oldal jutott.

A Pornhub a statisztikákból azt is megállapította, hogy a piros és kék államok közül pontosan melyikben nézik a legtöbb felnőtt filmet. A kékek közül a legkanosabb állam ezek szerint Nevada lett. Átlagosan egy fő 166 erotikus tartalmat nyit meg. A piros államok közül Kansas volt az erotikus győztes, ahol 194 nézett oldal jut egy főre. Ami már most bebizonyosodott, hogy statisztikájuk alapján 70%-os pontossággal meg tudták volna jósolni a 2012-es választások eredményét, és továbbra is bíznak elméletükben.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez