Nyolcszáz millió kínai lelkesedik a magyarokért

Nagy-Britannia után Kína meghódítására készül az Attraction. A Központi Televízió Újévi ünnepi műsorának lesznek a sztárjai.

Az Attraction Látványszínház együttest a termékeny magyar művész és koreográfus Szűcs Zoltán hozta létre 2004-ben. A társulat 12 főből áll, tagjai között a táncműfaj széles skáláját művelő előadóművészeket találhatunk: kortárs táncművészek, modern- és népi táncművészek, balett művészek, hip hop, electric boogie, break táncosok és zsonglőrök dolgoznak a jelenetek színvonalas megjelenítéséért.

A képi megjelenítés és a zenei hangzás összhangja, az eszközök, formák, díszletek használatának többéves gyakorlata és tapasztalata, a testtudat és a társas toleranciával való együttműködése együttesen nyújtja a produkció varázslatosságát.

Az Attraction hazánk képviseletében részt vett a 2010-es sanghaji világkiállításon, és a magyar olimpikonok eskütételi ceremóniáján a 2012-es londoni olimpia előtt. A népszerűséget és elismerést a legnagyobb televíziós tehetségkutató műsor, az angol Britain’s Got Talent 2013-as szériájának megnyerése hozta el számukra. Az övék volt az első külföldi produkció, amelyik megnyerte a Britain’s Got Talent-et és ezzel több mint 50 millió néző szívét hódították meg szerte a világon.

Szintén 2013-ban érte a megtiszteltetés őket, hogy előadhatták produkciójukat az Angol Királyi család előtt a Royal Variety Show-n a világhírű Palladium Színházban, Londonban. 2014 év elején pedig 800 millió nézőnek fogják előadni műsorukat a kínai állami televízió, a CCTV Kínai Újév Ünnepi Műsorában, Pekingben.

A több mint 100 millió YouTube letöltés és a számtalan élő fellépés lelkes közönség előtt is azt igazolja, hogy az Attraction iránt az érdeklődés folyamatosan óriási.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez