8 millió forint tűnt el az eltűnt malajziai gép utasainak számlájáról

111 ezer ringgit (8 millió forint) vándorolt három MH370-es utas számlájáról egy negyedikére, ahonnan aztán eltűnt. Az MH370-es óriásgép öt hónapja tűnt el fedélzetén 239 utassal. A gép roncsait ma is keresik az Indiai óceánban.

 

 

 

 

 

“Valószínűleg több ATM segítségével vette fel a pénzt valaki”- közölte a vizsgálatot végző rendőrtiszt.

Honnan tudta valaki a számlák számát és kódját? Hogyan tudta átutalni eltűnt emberek pénzét? A bank számára ugyancsak kényelmetlen kérdések ezek. A gép ugyanis tavasszal tűnt el, miután felszállás után nem sokkal megszakadt vele a kapcsolat. A Kuala Lumpur-Peking járat gépe állítólag délre fordult. Most az Indiai óceánon folyik a kutatás. Egy 60 ezer négyzetkilométeres területen próbálják megtalálni az MH370-es roncsait.

Időközben a Malaysia Airlines újabb óriásgépét veszített, amit Ukrajna felett lőtték le, és mindenki meghalt. Hab a tortán, hogy újabb furcsa eset kapcsán ismét az újságok címlapjára került a Malaysia Airlines: Párizsban letartóztatták az utaskísérők főnökét, aki a Kuala Lumpur-Párizs járaton megerőszakolt egy ausztrál hölgyet.

A korábban jó hírnévnek örvendő légitársaság a csőd szélére került, hiszen már az ausztrál hölgy is azt közölte felszálláskor: kissé ideges, mert a Malaysia Airlines gépeivel mindig történik valami.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez