Obama is csak egy közülünk

Több különböző módon próbálja tudtunkra adni az Egyesült Államok elnöke, hogy félretéve a tényt, miszerint a világ legbefolyásosabb országát irányítja, ő sem különbözik tőlünk, átlagemberektől.

Korábban arról írtunk, hogy youtube-sztároknak adott interjút, illetve itt megnézhetik, amikor Zach Galifianakis beszélgetett vele (érdemes, Obama egészen stílusosan szól be Galifianakisnak).

Tehát itt a legújabb Obama-produkció, ezúttal a BuzzFeed segítségével juttatja el üzenetét az amerikai állampolgároknak, mellyel arra próbálja ösztönözni őket, hogy igényeljenek egészségbiztosítást legkésőbb február 15-ig. A kevesebb, mint 100 dolláros havi költségű állami egészségbiztosítás jelentős javulás a néhány évvel ezelőtti, magánbiztosítók által uralt piac lehetőségeihez képest.

A videóból az derül ki, hogy Obama ugyanúgy csinál mindenféle hülyeséget, mint a legtöbb ember, de persze nem beszél róluk. Ilyen a tükör előtti bénázás, a rajzolgatás, a szelfikészítés (ráadásul selfie stick-el) vagy a képzeletbeli kosárlabdázás. Ugye, ezeket mindenki csinálja?

Az alábbi videón nem túl jó minőségben tekinthetjük meg Obama legújabb produkcióját, ha ennél jobbra vágynak, a BuzzFeed facebookján megtalálják.

A csokis keksz nem fér bele a tejes pohárba #thanksobama mémet viszont tényleg jól eltalálták.

Fotó: Europress Getty Images

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez