Online palesztin szexbolt, egyházi áldással

Ramallahból nyitott online szexboltot a héten egy vállalkozó. Pánarab sikerben reménykedik: házapároknak kínálja a játékokat, kiegészítőket és segédeszközöket.

Ez egy igazi társadalmi projekt – mondja az ötletgazda tulajdonos. A férjek és feleségek közötti szakadékot kívánja áthidalni. Célja a szexuális harmónia megteremtése, és ezzel a családok boldogabbá tétele, a válások és a hűtlenkedők számának csökkentése.

A 30 éves szingli palesztin-amerikai online boltos a ramallahi vallási előljáróktól kért engedélyt a nyitáshoz. Azok pedig áldásukat is adták. Mert hiába is gondol bármi mást a Nyugat, az iszlám örömszerzés céljából is bátorítja az intimitást férj és feleség között, nem pusztán a gyermeknemzés érdekében – írja a brit Guardian.

A boltot Karaznak hívják, ami cseresznyét jelent, és kedvfokozó élelmiszereket, jelmezeket és fehérneműt ugyanúgy árul, mint ágyba való játékszereket. Tanácsot is lehet kérni szakértőktől szexuális kérdésekben, és olyan sztorik is kerülnek ki a bolt oldalára, amelyekből tanulhatnak a házaspárok.

Hogy kiknek nyílt az üzlet, arról teljesen egyértelmű üzenet található a honlapon. Pornográfiát vagy kétes ábrázolásokat nem használnak az eladáshoz, írják, alapértékük az egészséges család és a hosszútávú elkötelezettség.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez