Pacquiao – Mayweather bunyó – ezúttal nem a ringben

A két boxoló ezúttal a melegjogok ügyében tartott komoly szópárbajt, jelezve, hogy nem csak a ringben vannak különböző sarokban.

Az egész úgy kezdődött, hogy Manny Pacquiao, aki egyébként  nem titkoltan politikai babérokra tör, és elnök szeretne lenni hazájában, a Fülöp-szigeteken, miután végleg leteszi a kesztyűt interjút adott egy helyi tévének.  Szóba került a melegházasság ügye  is, ami a világ egyik legaktívabban katolikus, ugyanakkor ezer szállal az Egyesült Államokhoz kötődő,  országában erősen megosztja  a társadalmat. A boxoló helyből meglehetősen sommás véleményt alkotott. “Nézzék csak meg az állatvilágot, van ott olyan, hogy hím a hímmel vagy nőstény a nősténnyel lenne?” – mondta. (Amiben egyébként téved,  mert az állatok közt is megfigyelhető a homoszexualitás.) Majd azért folytatta, hogy így aztán a melegek rosszabbak, mint az állatok.  Mivel pedig tényleg politikai babérokra tör, egy napba sem telt, hogy környezetéből figyelmeztették, hogy egy boxoló lehet, hogy mondhat ilyet, de egy leendő elnök biztos nem. Így aztán némileg kelletlenül, de bocsánatot kért, mindazoktól, akiket megsértett a homoszexuálisoknak az állatokhoz való hasonlításával.

Az örök nagy ellenfél Floy Mayweather pedig éppen New Yrokban vásárolgatott, amikor ezt  meghallotta, és véletlenül (?) ott volt egy kamera, amelyikbe jól bele is mondta, hogy szerinte Mannynek abba kellene hagynia, hogy mások életébe beleszól, mindenkit hagyjon úgy élni, ahogy neki tetszik, és ne gyalázza a melegeket. Az amerikai sajtó szerint ismét kiütéssel győzött Mayweather.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez