A vécékefe a legjobb mosogató?

Kínában egy hotel takarítónőjét kirúgták, miután egy vendég észrevette, hogy vécékefével súrolja a teáscsészéket. Főnöke szerint semmi nem távolítja el olyan jól a foltokat, mint az.

A takarítónőt és a housekeeping managert, aki a szálloda rendjéért és tisztaságáért felelős vezető, szintén kirúgták a pekingi szállodából, miután kiderült, hogy vécére használt tisztítószerrel és vécékefével mossák a teáscsészéket a szobákban. Az esetről a vendég számolt be a helyi lapoknak.

Amikor megkérdezett a szállodába a recepción azt mondták neki, hogy szobát takarítják, várjon kicsit. A férfi le akarta dobni a szobában a csomagját, mielőtt ebédelni megy. Amikor belépett a szobába, a takarítónő a vécét mosta. Egy kicsivel később azt látta, hogy vécékefével a teáscsészéket kezdi tisztítani, közvetlenül a WC mosása után. A teáscsészék a mosdótálcában voltak, szintén kék, a vécéfertőtlenítésre használt folyadékba áztatva.

A vendég megkérdezte, miért csinálja ezt, de a takarítónő nem válaszolt. Amikor a férfi a recepción panaszt tett, a recepciós azt mondta neki: talán öblítse le a csészéket – írják a helyi lapok. A vendég az interneten is megosztotta, amit látott, ez pedig felháborította a közvéleményt. A szálloda igazgatója azt mondta egy helyi újságnak, hogy vizsgálják az ügyet, de eddig nem tudtak hasonlóról.

Az azóta szintén kirúgott housekeeping manager később azt mondta: a takarítónő azért mosta le azzal a tisztítószerrel a csészéket, mert a sima mosószer nem hozta le olyan jól a foltokat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez