Autista kisfiúnak segít Jákob Zoli a magyar milliárdos

Jákob Zoltán nyújtott segítséget egy olyan autista kisfiúnak, akinek szülei szakember gondoskodását nem tudta már tovább fizetni. Az ismert üzletembert Magyarország 37. leggazdagabb embereként tartják számon. Vagyona körülbelül 44 milliárd forintra becsülhető, így luxuséletéről sokan csak álmodnak. Nemrég egy szívhez szóló TikTok videó került elő egy nevelőnőről, Fanni néniről, aki autista gyerekekkel foglalkozik és rendszeresen számol be tanítványai fejlődéséről, módszereiről, amivel javít a gyerekek viselkedésén. Anyagi nehézségek miatt megszűnt volna egy autista kisfiú kezelése, ekkor érkezett Jákob Zoli, aki felajánlotta a segítségét, amivel konkrétan könnyeket csalt a fiatal segítő szemeibe.

„Amint letettük a szülőkkel a telefont, rá egy órára rám írt a Jákob Zoli és megkérdezte, hogy tud-e valamiben segíteni. Elmeséltem neki az esetet, és ő megtette azt, ami ahhoz kellett, hogy a kisfiú ismét járhasson hozzám.

Tényleg sehol nem kértem segítséget, nem mondtam el a történetet. Egyszerűen ráérzett.” – mesélte könnyeivel küszködve Saffi Fanni, (Tik-Toker) aki nagyon hálás a segítségért. Zoli sosem titkolta, hogy szívesen segít és támogat olyan embereket, családokat, akik rászorulnak. Korábban el is mondta a Borsnak, hogy nagy terve, hogy a jövőben még többet tehessen másokért. A sikeres üzletember egy ilyen nemes gesztussal ismét bebizonyította, hogy aranyból van a szíve.

Kép forrás: https://jakobalapitvany.hu

(Visited 7 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez