A “muszlim” kóddal 25 dollárral olcsóbban juthat fegyverhez

Bár elsőre talán hihetetlennek hangzik, a történet valóban erről szól. Egy floridai fegyverboltban 25 dollárral olcsóbban vásárolhatunk, ha használjuk a “muszlim” kuponkódot. Az akció ráadásul a szeptember 11-ei terrortámadás “tiszteletére” indult.

A Keresztény Gépfegyver után itt a kifejezetten muszlimok elleni fegyver. Andrew Hallinan, a bolt tulajdonosa szerint az amerikaiaknak szükségük van fegyverekre, hogy fellépjenek az iszlám ellen. “Ahhoz, hogy harcolni tudjunk a muszlimok ellen, fegyvert kell az emberek kezébe adni” – mondta.

A dolog menete a következő: az interneten beírjuk a kuponkódot, tehát a “muszlim” szót, majd ha elmegyünk vásárolni, akkor a már említett 25 dollárt levonják a vásárlásunk összegéből, sőt még ingyenes autómosást és egy pohár italt is kapunk.

Hallinan nem mostanában verte be a fejét, hiszen még júliusban “muszlim-mentes” övezetnek nyilvánította boltját. “Az erőszak ellen egyetlen módszer van: megtanítani használni és felfegyverezni az embereket a rosszfiúk ellen.”

A Council on American-Islamic Relations (CAIR) természetesen pert indított Hallinan ellen, azzal az indokkal, hogy diszkriminálja a muszlimokat. Bíró legyen a talpán, aki szerint ez nem így van.

A muszlimok elleni rasszista indíttatásból elkövetett bűncselekmények száma meredeken megnőtt a 9/11-es terrortámadások után, és azóta is – 14 éve – jóval magasabb, mint azelőtt volt.

Az Egyesült Államokban évente körülbelül 4 és fél milliárd fegyvert adnak el.

Fotó: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez