Dedikált könyvet karácsonyra?

A télben az az egyik legvonzóbb dolog, hogy nagy bögre forró teával, meleg pléd alatt elnyújtózva, jó könyvvel a kezünkben teljesen kizárható a borús külvilág.

Ki ne szeretne könyvet kapni? Aki könyvet ad, az egy szeletet ajándékoz a világból. Különösen igaz ez az olyan könyvekre, amelyek a Föld különböző tájaira röpítik el az olvasójukat, akár egyszerre többre is. Ilyen könyvekből tart karácsonyi vásárt a Globobook kiadó Budapesten, a Benczúr Hotelben.  

A könyveket, legalábbis egy részüket,  december 17-én, este 6 és 7 között dedikálják is a szerzők. Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima Díjas, Pulitzer-emlékdíjas újságíró  A világtörténelem legszebb női és  A világ legszebb szállodái 4. illetve 5. kötetét látja el személyre szóló kézjegyével. A címekre kattintva többet is megtudhatnak ezekről a könyvekről. Szabadi Klaudia Halj meg, tuszi, Dobos Erzsébet Salvados című könyvét, Kembe Sorel-Arthur pedig Gulyásleves négercsókkal című kötetét dedikálja. Ez utóbbi egy kongói magyar fiúról szól, aki megtanulta a javára fordítani környezete előítéleteit. Afrikába utazott, hogy megismerje a gyökereit, de rá kellett jönnie, hogy ugyanannyi szál köti Magyarországhoz is. Egy sor kihívásnak kellett megfelelnie, míg végül riporter, majd színész lett belőle, aki minden este megjelenik a tévé képernyőjén, az egyik legnépszerűbb hazai sorozatban.

12346344_1649983655270236_4629159993933246263_n

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez