Palesztína szexi, fiatal és kreatív

Igen, van ott ínség. Meg szenvedés. De ha megkaparjuk a felszínt, akkor Palesztína szétrobban a kreativitástól – állítja Ehab Shanti, az Alhoush.com alapítója és vezérigazgatója. Ez az egyes számú közel-keleti portál, amely művészek és designerek munkáit árulja online. És amely a minap palesztin művészeti fesztivált tartott Dubajban.

Palesztin képzőművészek állítottak ki, előadóművészek léptek fel és filmesek mutattak be egy hétig Dubajban. Fotók, festmények, hip-hop, komédia, színház. Palesztína másik arca. Nem a kődobálókat, a menekülttáborokat, a militánsokat, a munkanélkülieket mutatta, nem azt, amit a híradók. Hanem valami mást. Ami szintén Palesztína. Pozitív imázsépítés kezdődött. És akik elkezdték, azt vallják: a művészet képes megváltoztatni a valóságot.

Hát nézzük meg, milyen (is) Palesztína. Mosolygós. Fiatal. Inspirativ. Intelligens. Élet. Szív. Emberi. Ragyogó. Bátor. Nagy. Szabad. Finom. Csodás. Szerelmes. Szexi. Méltóságteljes. Palesztína az a sok-sok fiatal is, akik a következő videón szerepelnek.

{youtube}eIjfGDo302g{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez