Harry hercegnek a dél-afrikai Chelsy az igazi

Nők milliói sóhajtanak most fel egyszerre: Harry herceg ugyanis új esélyt ad egy régi barátnőjének.

Még egy hét és a sármos Harry herceg betölti 31. évét. Ez az az időszak generációja életében, amikor a hölgyek és az urak bizony megállapodnak, családot alapítanak. Harryt is sürgeti az idő – bár családja részéről egyelőre nem érzékelhető a nyomás, azért egyre többekben merül fel a kérdés, vajon mikor és kit hoz a királyi családba Harry.

A herceg azonban néhány kapcsolatán kívül még sem eljegyzést, sem ahhoz közelítő állapotot nem emleget – úgy tűnik, ő valahogy, valamiért nem találja az igazit. Azonban elképzelhető, hogy egy valaki kivételt jelent, ő pedig nem más, mint a dél-afrikai születésű Chelsy Davy. Ha most azt mondanák, ez a név már ismerős, nem tévednénk. A herceg ugyanis már együtt járt Chelsyvel – Vilmos esküvője után szakítottak. Chelsyt a modell, Cressida Bonas követte a sorban, vele tavaly ért véget a románc, azóta Harry egyedül tölti a napjait.

Afrikai tartózkodása alatt azonban “egész véletlenül összefutott Chelsyvel és családjával és a fiatal lány annyira jól érezte magát a herceg társaságában, hogy néhány nappal később, majd azt követően újra találkoztak. Most úgy tűnik mindketten esélyt adnak az újrakezdésnek, függetlenül attól, hogy egyszer már zátonyra futottak. Ismerőseik szerint most nagyon is elképzelhető, hogy Chelsy lesz az igazi befutó, a lány, akiből valójában sohasem szeretett ki a herceg…

(Visited 8 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez