Orosz barátnője miatt sírt az utcán Mickey Rourke?

Anasztaszija Makarenko és a hollywoodi színész hat éve élnek párkapcsolatban a 34 év korkülönbség ellenére. A legfrissebb képek szerint azonban nem biztos, hogy felhőtlen a viszony.

„Ő egy égi adomány. Nyilvánvalóan egy gyönyörű nő. Neki van a legnagyobb szíve, nagyszerű a családja” – nyilatkozta még 2010-ben az akkor 58 éves Mickey Rourke Anasztaszija Makarenkóról. Az akkor 24 éves orosz modell pedig a világ legszebb férfijának nevezte barátját. A Daily Mailben megjelent legfrissebb képek azonban a pár életének egy igen szomorú pillanatát kaphatták el.

Hogy pontosan miért sír a hétvégén Los Angelesben készült felvételeken Mickey Rourke, nem tudni. Mindenesetre jól látszik, ahogy barátnője miután kicsit vigasztalgatta, beül egy kocsiba és elhajt. A színész pedig annyira magába roskadt, hogy ügyet sem vetve a külvilágra, magányosan cigizett a járdapadkán. Csupán a kutyái voltak vele.

A bulvársajtót bejárt képeket az orosz média is felkapta. Bár forrásra nem hivatkozik, a Komszomolszkaja Pravda szerint szakított a pár, amit az is bizonyít, hogy Mickey Rourke egyedül töltötte a Valentin-napot.

Kép: Europress/AFP

(Visited 6 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez