Ne beszélj szexről Kenyában !

Ezt tanácsolja egy kis útmutató, melyet világjáróknak adott ki a flydubai honlap. Ha valaki nem akar börtönbe kikötni, akkor jó hogyha alaposan tanulmányozza annak az országnak a szokásait ahova ellátogat. Íme néhány hasznos tanács, melyet a Daily Mail ismertet:

Csakis a házastársaddal szexelj az Egyesült Arab Emirátusokban! Minden más súlyos kihágásnak minősül, melyet minden emirátusban másképp büntetnek. Lehet az börtön, pénzbüntetés, kiutasítás vagy épp korbácsolás- esetleg ezek kombinációja. Nyilvánosan csókolózni még a házaspárnak sem tanácsos az Egyesült Arab Emirátusokban! Alkoholt fogyasztani ugyancsak nem ajánlatos nyilvánosan hiszen szesztilalom van. Ez ugyan a külföldieket nem érinti, de csak zárt körben számít elfogadottnak.

Szingapúrban jó hogyha valaki az órájára néz mielőtt megtervezi az esti alkohol fogyasztását. Este 10.30 és reggel 7 óra között ugyanis szesztilalom van a nyilvános helyeken! Ha valaki ezt nem tartja be, akkor könnyen börtönben köthet ki. Ugyanígy járhat, ha köpköd az utcán!

Thaiföldön nem tanácsos fütyörészni az éjszakában. A helyiek ugyanis úgy vélik: ily módon valaki aktivizálja a gonosz szellemeket! Még kevésbé szabad megérinteni valakinek a fejét! Erre csak buddhista boncok vagy más szent emberek jogosultak. Végül egy fontos figyelmeztetés Thaiföldön: őfelsége személye szent! Az ő bírálata vagy kigúnyolása főbenjáró bűnnek számít Thaiföldön.

Kenyában a szigorú keresztény erkölcs miatt szex tilalom van- a társalgás terén. Miközben a gyakorlatban lázas aktivitás folyik e téren a tengerparton és másutt is, erről beszélni nemcsak illetlenségnek számít, de valóságos bűncselekménynek. Túlérzékeny idős társasági hölgyek kihívhatják a rendőrt is, ha valaki szexről fennhangon beszél Kenyában, ahol e tekintetben fennmaradt a viktoriánus korszak kissé képmutató erkölcse …

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez