Bach Szilvia: “Az én Mexikóm”

A LATIMO jelentős segítséget nyújtott Bach Szilvia: “Az én Mexikóm” elnevezésű kiállításának megvalósításához, amelynek megnyitójára így február 3-án, szerdán kerül sor. A megnyitóra a művész, valamint egyesületünk vezetősége, a LATIMO minden tagját szívesen látja.

A művész bemutatkozása: Bach Szilvia vagyok. Magyarország egyetlen női parodistája, humoristája. Színészkedek, megjelentek könyveim, és színdarabot is írtam, amit folyamatosan játszanak különböző színházak. Mindig szerettem volna kipróbálni a festészetet, de sosem volt bátorságom. Aztán 2014 karácsonyán kaptam egy festőkészletet, amit jól eldugtam, nehogy megtaláljam. Jó sorsom 2015 februárjában Mexikóba repített, ahol is olyan impulzusok értek, hogy hazaérvén azonnal elővettem a sutba vágott festőkészletet. Szerelmes lettem Mexikóba,  és a spanyol nyelvbe. Az ottani ízek, illatok, hangok ihlette képeimet , szinte megállás nélkül festem. Sok szakember látta alkotásaimat, és a fantasztikus, egyedi, izgalmas jelzőkkel illették a látottakat. Ágh Mihály Gyula festőművész így írt: “Azonnal felismerhetőek, egyediek a képeid. Gratulálok! Egy különös kegyelmi állapot, ha valaki egy sajátos stílust, kifejezésmódot tudhat magáénak”.

Megnyitó: február 3-án, szerdán, 18:00 órai kezdettel, az Újlipótvárosi Klub Galériában (Bp. XIII. kerület, Tátra utca 20/b).

Én Mexikóm megnyitó meghívó

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez