Kiugrott a negyedikről a brazil szexbomba

A 20 éves szépség az ablakon keresztül ugrott ki, túlélte a zuhanást, de deréktól lefelé lebénult.

Jelenleg is kórházban kezelik Deborah Dantos-t, aki tavaly Paraíba államot képviselte hazája egyik leghíresebb szépségversenyén, a Miss Bum Bumon. A 20 éves brazil szépség azután ugrott ki a negyedikről, miután bevett egy depresszió elleni gyógyszert, amit egy alkoholos koktéllal gurított le.

 309

Egy neve elhallgatását kérő barátja a brazil lapoknak elmondta, hogy Deborah súlyos mániás depresszióban szenvedett, ezért rendszeresen szedett különböző gyógyszereket, emellett folyamatosan ivott is. A bipoláris zavarokkal küszködő lány ráadásul komoly szerelmi válságon is átesett. Nemrég szakított barátjával, a Braziliában népszerű énekessel, Mister Catrával, miután a férfi bevallotta neki, hogy 20 gyermeke van és tőle szeretné a 21-diket. Az ismeretlen barát az is elárulta, hogy Deborah rendszeresen panaszkodott neki, életét üresnek, értelmetlennek érezte. Ezzel magyarázható, hogy miért kísérelte meg az öngyilkosságot.

 mf1

A fiatal lány a bulvárlapokban is állandóan szerepelt. Az egyik ilyen lap még tavaly novemberben hozott le egy olyan fényképet, ami egy éjszakai szórakozóhelyen készült. Deborah és egy másik lány szexuálisan kényeztették egymást a szórakozóhely színpadán. Később pedig kiderült, hogy a mutatványért még fizettek is neki.

5sdsdsd

 

kép:lifeinvadr, cipherfunk.org

(Visited 5 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez