Felmondott és most 6 éves lányával járja be a világot az ausztrál anyuka

Evie Farrellt egyik közeli barátjának a halála inspirálta arra, hogy változtasson életén. Otthagyta jól fizető állását, kislányával együtt nyakukba vették a világot, és már lassan egy éve utaznak.

Mindössze 42 éves volt a barátnője, amikor elhunyt rákban, maga mögött hagyva a családját, köztük két gyermekét. Evie ekkor jött rá, milyen rövid az élet, és szeretett volna teljesebb életet élni. A 43 éves PR-szakember felmondott a munkahelyén, fogta a konyhájának felújítására félretett 30.000 dollárját és 2016 februárjában elindultak kislányával, hogy bejárják a világot.

01

13 országban voltak azóta, Indonéziát, Szingapúrt, Malajziát, Thaiföldet, Vietnamot, az Egyesült Királyságot, Franciaországot és Kínát is felfedezték.

04
„Az élet több, mint ülni egy íróasztal mögött egész nap és pénzt keresni, hogy megvehesd magadnak azt a pár dolgot. Lassan egy éve utazunk egy hátizsákkal… és nincs rá esély, hogy valaha visszatérjek a régi életemhez, mert nem akarom” – mondta egy interjúban.

02

Az Instagramon pedig bárki elkísérheti őket a kalandjaikon, az 50.000 követővel büszkélkedő profilon ugyanis mindenki láthatja, hogy éppen melyik részén csavarognak a nagyvilágnak.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez