Ikreket várnak Clooney-ék

Ezt állítja legalábbis az ismert brit-libanoni nemzetközi jogász, Amal Clooney és férje, az Oscar-díjas színész-rendező George Clooney egyik bejrúti barátja.

Márciusban születik meg az ikerpár – közölte a libanoni Daily Star forrása. Clooney-ék szeptemberben ünnepelték a második házassági évfordulójukat. 

Augusztusban már voltak pletykák arról, hogy Amal gyermeket vár, de a pár akkor tagadta ezt. Decemberben pedig egyenesen arról cikkezett a bulvársajtó, hogy George Clooney nem is akar gyereket, és ez komoly próbára teszi a házasságot. Pedig a színész-rendező konkrétan azt állította, hogy ez EGYELŐRE nem szerepel a prioritások között. Később viszont kiegészítette azzal, hogy ha úgy döntenének, mégis jöjjön a baba, akkor előtte ki akarnák élvezni a kettesben töltött időt.

Amal Clooney nagyon sok híres nemzetközi jogi esetet karolt föl, az Iszlám Állam által szexrabszolgává tett jazidi nők ügyét épp úgy, mint az egyiptomi-kanadai újságíróét, Mohammed Fahmy-ét, aki több mint egy évet töltött egyiptomi börtönben, mielőtt az al-Dzsazíra több újságírójával együtt elnöki kegyelmet kapott volna. De tagja volt egyebek mellett annak a jogászcsapatnak is, amely azt tűzte ki célul, hogy népirtásként ismerteti el az 1915-ös örményországi mészárlást.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez