Hipnotizálták, ezért adott pénzt egy ismeretlen férfinak

A szudáni “pénzvarázslat” után itt egy újabb érdekes történet Dubajból, hogy milyen különös módszerrel csaltak ki pénzt: egy dubaji lakos állítása szerint hipnotizálták őt.

Sahín Alámot, dubai lakost állítása szerint hipnózissal vették rá, hogy őt az utcán megállító ismeretlennek jelentős mennyiségű pénzt adjon október 23-án.Elmondása szerint a bank előtt várt taxira a 28 éves könyvelő, amikor megállt előtte egy fehér autó. A kiszálló, állítólag szaúdi férfi, aki bérelhető házat keresett a környéken, megkérte, mutassa meg, hogy néz ki egy emirátusi dirham. Mindeközben egy amerikai bankóval körzött a szeme előtt. Mit sem sejtve átnyújtott egy 20 dirhamost az idegennek.

Amint megpróbálta visszavenni a pénzt, az ismeretlen megcsókolta a kezét és furcsa szavakat kezdett kántálni. A hipnotizőr ez után azt sulykolta a férfiba, hogy bíznia kell benne, hogy jó szándékai vannak, valamint, hogy adja át a nála lévő borítékot.

A könyvelő érezte, hogy csapdába akarják csalni, de nem tudott ellenállni. Hamarosan átadta a frissen kivett 4,8 millió forintnak megfelelő dirham harmadát. Még azt is látta, ahogy az autóba visszaülő férfi és egy burkába öltözött nő megszámolják a pénzt. Mivel az elrabolt pénz azé a cégé volt, ahol az áldozat dolgozott, meglehetősen hiányzott a kasszából. Sahín azóta már visszafizette barátai kölcsönének segítségével.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez